Inlingua

Back to the school bench that is.

Nejmen. Vi har väl pratat lite löst här om eng kurser. Jag har väl haft det i bakhuvudet men liksom inte riktigt tänkt så långt. Men Lone tog upp det härom dagen igen och jag har kollat upp lite skolor och så. Igår spånade vi vidare på det och hon visade vilken skola en tidigare au pair gått som verkade askalas. Så nu precis ringde jag till skolan och frågade om kurstarter och lite annat. Nästa kurs börjar i april precis efter påsk och kan pågå i upp till 10 veckor beroende på antal elever. Det kan vara mellan 6 och 10 veckor/2 - max 8 elever. Det är två kvällar i veckan, antingen mån + ons eller tis + tors. Tiderna är 18.30 - 20.00. Skolan ligger precis vid centrum i Edinburgh så kombinationer med bussar och dylikt blir det ju inga problem med. Jag planerar då att gå en kurs som förbereder för FCE, CAE, CPE eller IELTS. Vilken det blir vet jag dock inte, all koll i världen har jag trots allt inte :P
Och så framlägger käraste L följande: And because You're staying for a year, we'll pay for your course.
:)
:)
:)

Fan ibland är man lite bortskämd alltså.

Nej men så ser det ut :)

Och från - 8 till +2. Ingen dag är den andra lik! Och jag gillar't.
Sen är det fortfarande vitt, himlen och kullarna smälter ihop rätt bra. Say, Am I In Heaven?

Oh, and by the way. Anna confessed that she likes me a big bit ;) I sai I like her a big bit too.

And thanks for the talk yesterday sis, really enjoyed that :) After all we both need our share of crazyness ^^

Annars så är det finfint. Ska komma igång med brevskrivandet igen, har kanske bara fått iväg en hälften av allt som borde skickas. Hoppas ni får nåt in the post box soon :)

Well, time to go for a wee walk and find that little girl I'm taking care of.

Och jisses amalia, födelsedagar stundar! Mjäes, min köpelista blir bara längre och längre..

Nåväl, That's all for now. Take care will'ya!




Raindeers Keep Falling On My Head

Ah, fine title dedicated to a fine Ängelholmare ;)

Ja, nu sitter man här igen. Anna tittar på Peppa Pig och jag tar tillfället i akt att luta åt lite andra håll. Mum will be home soon though. But I'm still on duty! Of course.

Tja lite news att dra idag dårrå!

Janni har skaffat Skype : jannii.rasmussen
Idag har det snöat hela dagen, som sagt vädret håller sig inte i samma tillstånd alltför länge. I vardagsrummet har det varit som lägst 11 eller 13 grader innan jag kom igång med eldningen strax efter lunch. Nu är det väl runt 20 grader tror jag. Fryser gör jag väl en del, speciellt på natten skulle jag tro. Hoppas våren och värmen kommer snart, eller ett par filtar. No worries though! I've got an electric heating blanket in me bed.

Och så drar vi dagarna..

Fredag.
Annas sista lovdag, äventyr med 3 mammor + kids till en fin plats precis utanför Selkirk. Promenad, lunch, lek. Fin dag och soligt och så.
Kommer dock inte ihåg vad som hände därefter. Kanske tittade jag och L på någon av Bourne filmerna (vilka jag aldrig sett tidigare, not to bad).



Lördag.
Tripp till Berwick Upon Tweed, fin stad vid Englands kust. Så lite gränskorsande där minsann ja.
Underbart härligt var det iallafall. Soligt och fint. Och en göörgo lunch.



Söndag.
Tripp till Smailholm Tower, rätt fränt det kan jag intyga. Köpte lite grejs här. Och efter det tripp till Tescos och fler inköp.



Och sen promenad på en väg jag aldrig tidigare trampat på. 

Another View Of Stow


Latjo helg alltså!

Och ja som sagt snökaos idag. Byggde en snökanin.

Alltså, jag vet inte vad mer jag ska skriva. Det är liksom inte längre intressant att memorera och dela med sig av att man borstat tänderna/följt Anna till dagis. You see my point?

Kommande helg får vi se. Päronen här är med i någon förening, something för skottar och danskar. Och det är ett get together på lördag i Edinburgh. Jag får följa med om jag vill eller göra vad som, alternativt få skjuts in till huvudstan och sen ta bussen hem. Alltså, jag är rejält sugen på det senare fakiskt. Bara strosa omkring, utforska, fika lite eller så. Sen är jag ju grymt ivrig att få tag i ett par rejäla dojjor att springa i. Jag vill ha dem och jag vill ha dem nu! Men se där då måste jag få lön först. Vilket jag visserligen borde få på söndag, så en dag innan kanske inte är så kinkigt? Skönt att komma iväg lite på egen hand iaf. Eller så kan jag ju helt enkelt stanna hemma och bara vara i pyjamas med tea and film. Näh, Edinburgh får det bli!

På fredag blir det spännande. L ska hämta P på flygplatsen vid smått ovanlig tid så det ligger på mig att natta Anna och därefter har jag säkert par timmar på mig innan päronen återvänder. Hej film och popcorn!

Det är något jag faktiskt kan sakna (men kommer att åtgärda), att bara ha ett par dagar (helg) där jag inte behöver göra någonting, ströva omkring i pyjamas, äta vad jag vill, dricka vad jag vill och titta på vilken film jag vill när jag vill, ja för ett par dagar bara.

Nåväl, vet inte vad mer att skriva.

Jag har det bra, och hoppas att ni har det med :)

Hidden Hills

För det första, jag vet att det borde stå does i föregående inlägg..

Loreena McKennitt och Runrig är det som gäller för mig just nu, och vajert är det.

Fin vecka har det varit. Igår var en mysig dag, svinhärlig i solen. En förmiddag spenderad på lekplatsen (där de för övrigt börjat fiffla med en ny kul pryl) tillsammans med Adele och alla kidsen. Vi gjorde ett litet avbrott precis innan morning snack, köpte lite avhämtningskaffe och té. Här påmindes jag starkt om varför jag lade av med mjölk i mitt té. Nåväl, Annapanna gillade det.
Samtalade med Tallulahs mum och bestämde träff fredag, lunch. Idag ringde hon och planerna har blivit ändrade, istället bär det av mot Selkirk, eller någonstans däromkring, ett slott nämndes vill jag inbilla mig, och mysig promenad + lunch. Strålande äventyr!

Mer om idag då. Ah, städdag igår. Då upptäckte jag min aggressiva sida av mig själv när det kommer till att skura golv, bröt den däringa moppen på mitten. Ingen mer mopp här hemma, alltså inga moppade golv idag, visserligen ingen städning idag över huvud taget, men damsugning blir av imorrn. Både jag och Anna har målat idag, jag slutförde en härlig och rejält tillspexad sjöhäst i akvarell och Anna körde på med sitt. Sen har det varit lite musiklyssnande, tvättitutagande, Peppa Pig-tittande, eldskapande och chokladbollsbakande. Anna hade även besök av en grannpojke här, så lite paus för mig..

Igår bad jag Adele att rätta mig så fort jag trampar på språket här och hon påpekade skrattande att jag pratar bättre än henne, och hon är härifrån. Haha, jag tror inte på det, men det är sådana kommentarer som man ska hålla i bakhuvudet! Förresten arbetar jag på accenten rätt mycket, märker att det tar sig mer och mer naturligt, Adele hjälper mig mycket omedvetet där för hon talar bra skotskt.

Just det, chokladbollar idag! Yummy, Yummy I want chocolate balls in my tummy! Och lite matlagningsprogramtittande under kvällen här. Splendid.

Oh, för ett par veckor sedan visade Lone mig reklambladet från en affär som hade lite readagar nu i feb. Och idag var det då lite rea på some artstuff. Jag bad Lone köpa ett sett till mig med 60 pennor i fem olika format, kalasbra, och bara 4.99 £ dessutom. När hon kom hem idag så gav hon grejerna till Anna som kommer till mig och räcker över det samtidigt som hon säger "thank you for taking care of me". Maowie.. Så jag fick alltsammans! Happi me.

Åh, ja, såklart. Det jag skulle komma till hände för en knapp timme sedan. Det var av den anledningen som jag tänkte att jag skulle droppa in här en quicky. Bara för att.
Kvällen har förflutit lika mysigt som vanligt, jag och Lone står pratar. Jag bekänner att jag inte känt en droppe av hemlängtan sen jag kom hit, att jag trivs bra och att allt är toppen, Lone blir glad av att höra detta och jag kläcker även ur mig att, om de vill så är jag happy att stanna i ett år. Detta blev hon väldigt nöjd. Glada, kramar och sånt.
So it's settled then :)

Kontrakt förlängt till Jan 2011!!

ah, jag kan väl bjuda på ett par bilder med.
första kommer från i morse, och det var en ny syn kan jag lova.



Nah, det blev bara en.

För övrigt ser helgen ut att vara totalt fri. Så funderar på att köra en rejäl vända i Gala, känner mig också sugen på att dra till Melrose, men samtidigt vill jag dit när det är lite mer vår och när jag mest är på utforskningshumör, visserligen är jag det nu med, men det klassas ut lite av mitt behov att få införskaffa lite förnödenheter. Får se hur jag gör, kanske tar både Gala och MelR. Söndag är redan paxad för långvandring iaf. Sådetså.

Har även snackelisnackat med lite andra au pairer via FB. Och det ser ut att bli en get-together första helgen i mars. Lajbans derrå!

Nåväl, hare fiint! Hajs

Och alltså, känn er inte hämmade av att ta kontakt ;) I'm still alive you know. Och brevskrivandet är igång, har redan postat en tre stycken! Sådetså.

Okej, nu så. Vi hörs.

SnailMail

Jag är ju ärligt talat på tok för bra för att sitta här och skriva en massa, och tro mig, det krävs en del viljestyrka för att sitta ner och rannsaka minnet för att föra det som samlats vidare. Näh, men efter ett par dagar orkar man inte riktigt.

Så låt oss gå igenom helgen först.
Semlebaket gick ju åt skogen, dåligt. Åtminstone har jag en aning om vad som kan ha gått snett, så till nästa gång är det ju bara till inte göra på det viset igen. För tro mig, I'm in BIG need of a bun with cream and marzipan.

Just det, fredagen var ju rätt spännande för jag drog vidare mot Galashiels vid tio över fem. Dessvärre hade de flesta butiker stängt vid tiden jag anlände, men Tescos kan man ju alltid lita på och jag fick lite inköp avklarade. Och sedan avnjöt jag resten av kvällen i Galashiels biograf, 3D salongen. Popcorn och cola till detta, fantastiskt. Och slutsatsen? För det första kan jag nu inte riktigt förstå varför jag var tvungen till att se Avatar en gång till, innan jag såg den kunde jag sätta fingret på motivationen, men nu i efterhand, njae. Visserligen var jag ju knasigt trött, så mitt huvud koncentrerade sig på lite vad som helst. Vilket antagligen kan ha bidragit till att jag inte var lika intresserad som jag borde varit. Och 3D? Överskattat? Jag vet inte vad jag föreställt mig, men 3D är antagligen inget jag skulle asa mig till på svenska marker. Här däremot vart det bara 8.50 P £ per biljett. Kalasbra. Sen fick man ju röda märken på näsan. Vet inte om det bara var min näsa som drabbades men om så var fallet så talar ju inte direkt för.

Lördag - äventyr upp mot Glen Coe, fantastiskt, bilder kommer nedan! :) (plus lite bilder frånd en soliga torsdagen). Förstummade fint iaf.

Söndagen - planerad långvandring, dock inte genomförd pga sottryckt skorsten. Jag kunde ha gått på egen hand, men var skapligt trött så jag stannade hemma och bakade sockekaka med fyllning istället.

Måndag - Jag och Annabarnet tog det lugnt (hon är ju hemma från dagis nu), innan lunch for vi till affären där jag fyndade sisådär 2 milj frimärken och dylikt. So consider yourself postbombed shortely.
Lugn och rätt härlig dag. Hade upp emot 4, 5 grader.

Idag. Hej -4.
Jag och Annatösen följde med Adele, Rory och Ewan till musicgroup. That was good fun! Efter det stannade vi en snabbis vid cafét, slök lite té och scones. Därefter: playpark, short walk, lunch at Ewan's house, play at Ewan's house, krabbelurbak (uppskattades stort!), lite mer play, hem, chores, fixa kvällsmat: ägg, toast, pannkakor + glass. Kära lilla mammas pannkaksrecept, diggades rätt rejält, så stående ovationer till dig! Pannkaksdagen idag ju!!
Sen har vi tittat lite på vinter OS här. Härligt. Och Sverige knep till Skottland i curling, nå hur ska man ställa sig till detta??

Jaja. Adele är svintrevlig, känns galet bra att ha kontakt med någon i samma ålder, sits samt inom rimligt avstånd. Riktigt skönt faktiskt. Vi drar till playpark med kidsen imorrn med. Riktigt härligt.

Och jag då? Jag är happy, drömmer as weird dreams as ever (har visserligen gjort detta sen jag kom hit) och känner världens jäkligaste sug efter att få springa, jag är skapligt trött på min förkylning nu.. Sen behöver jag ju ett par rejäla joggingskor. Obs, dessa förväntas införskaffas inom två veckor (trip to Edinburgh that is).
Jag är härligt kreativ och ska nu försöka sluta att upprepa mig. Ja, jag har det fett.

By the way, vad sägs om den nya headern, samtliga bilder har jag allt tagit ;)












Det sista jag vill tillägga är följande:
Dunrig, Loreena McKennitt.

Me: Anna watch it now cause I got dirty hands.
Anna sits down on my lap while I'm sitting next to stove dealing with a fire.
She don't mind and sits on me as she usually do. After a while, I may have pointed it aout again and she says:
I don't want your dirty hands on me.
Gosh, what a lovely girl.

;P

Hare bra folket!
Om jag glömt något återkommer väl jag så småningom.
Hugs




1 2 3 Blastoff !

Haj again.

Läggdags just nú för Anna barnet.
Åh det blir så kluvet när hon inte lyssnar på mig.

Hursom, nästa vecka är det mid term, alltså lovvecka. Så Annatösen kommer vara hemma med mig på heltid. Lite skönt på ett sätt, inga tider att passa och man kan hitta på lite mer omfattande och spännande prylar att göra. Smärre löneökning den veckan? Ja? Nej? Tror det icke.

Har iaf pratat samman mig med lite folk och kommit fram till att vi ska luncha på kafét nästa vecka med Tallulah, dag okänd, och på tisdagen så blir det äventyrsdags för oss och Ewans nanny. Så det blir nog en bra ball vecka!

Idag har det varit en busy day. Heh, vilken dag är inte??
Nej men. Lämna barn på nursery, förmiddagsfika med Rory och nanny (jag lover att ta reda på vad hon heter snarast!!), hämta Anna, stanna vid lekparken (apprx 1 h), käka lunch, städa (damsuga, moppa) hall, lounge och lilltoan, ut på en småvandring (1 halvtimme?), barnprogramsdags - fixa mellanmål, städa undan i kök och sätta igång diskmaskinen. Ja och sen var det ju middag och nu sitter jag här.

Juste, snö idag när jag vaknade, men på vägen hem med Anna var det döhskönt ute! Ni kan inte haja vad varmt, jag var tvungen att ta av jackan (under fanns fleece och tröja) så härligt att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen (till slut gick vi hem dock). Solen höll i sig hela eftermiddagen, därav vår lilla eftermiddagspromenad. Fullkomligt underbart, bilder därifrån kommer så småningom.

Nej, jag är starkt motiverad att se Avatar i helgen, lutar mycket åt det hållet faktiskt. Ah vi får se vad som händer, spännande ser iaf utkastet ut att vara!

Och jag då? Jag är happi, här är fint, alla är trevliga och jag då sannerligen inte riktigt ta till mig sanningen att jag är inne på min fjärde vecka. Det flyter på, as good as ever.

Och ja, så fort jag kommer iväg till Galashiels ska jag fixelifixa med post och dylikt så att brev och paket äntligen kan få strömma in/ner i era brevfack/brevlådor.

Och käraste käraste Momma, tack så hemskt mycket för det supersöta brevet!! Gladaste alla hjärtans dag kram på er med :) <3

Något annat? Något ni vill? Säg till.

Och nedan följer lite bilder från min promenad i söndags.

Aight, det var nog allt jag hade att tillföra idag.
Over and out.






SnowTouch

Hi,

Varje dag är det en ny årstid och man blir lika överaskad varje morgon. Hejhej snö idag, lite skillnad från igår.

Lugn och skön vecka vill jag påstå, vädret artar sig, sol är ju alltid trevligt, och helgen närmar sig. Onsdag redan!
På fredag är det semlebak som gäller! Och samtliga familjemedlemmar har blivit informerade, så there's no turning back. Haha, fast det är nog jag som har störst semlecravings här...

I måndags följde jag och Anna med Tallulah och hennes mor hem, mysig lekdag. Hemskt trevligt!
Igår var det städdag och idag kommer det också ta en del tid. Och nu under förmiddagen här efter vi lämnat de små på dagis, följde Ms Smith (kommer illa nog inte ihåg hennes förnamn, det är värsta med att vara nykomling nånstans, att lära sig alla namn!) med hem hit med lilla ettåriga Rory. Man smälter så fort hans stora bruna ögon fastnar på en, a lady's man already säger mor hans ;P Så lite fika och prat här, hon är göörtrevlig!

Och jag kan försäkra er om att ingen dag är den den andra lik, det är som att leva i ett rollspel. Ni anar inte hur många roller och titlar jag har. Jag är Janni, Daddy, Grandma, Horse, Crocodile, Princess, Prince, Lady osv. Enligt Tallulah är jag Anna's Grown up, eller ja, hennes new grown up. Fin titel, jag är Annas vuxen. Janni och Daddy är dock mina mest nyttjade personligheter.
Yes, I've got busy lives..

Hur ser helgen ut då, bortsett från semlebak. Ja, Peter kommer hem i helgen, så ett äventyr står på schemat, vilken dag det blir beror dock helt på väder. Äventyret skulle isf bära av mot Stirling Castle om jag inte missminner mig. Härligt det!
Och sen tänkte jag äntligen dra mig åt Galashiels så att jag kan få tag i brevpapper och andra nödvändigheter. Sen om det fortfarande visar Avatar i 3D i helgen så tänker jag nog ta och se den i samma veva. Ja, vi får la se :)

Allt är kalas annars och det är underbart väder nu med, kanske.. kanske kan övertala Anna med mig på en liten promenad.

Men nu är det dags för hämtning. Återkommer senare med mer späckande nyheter.

The Road Only Ends Where Your Feet Stops

Ugg!

Kort update:

Fram till i torsdags hade jag inte sett en enda Die Hard film, sen botade Lone mig och vi såg den första (Lone är ett big fan av Die Hard och hon har samtliga. Den var helt okej, dessutom var ju Alan Rickman med, dåligt att jag inte sett den tidigare.

På fredagen bakade jag och Anna kladdkaka och gjorde pizza, mumsigt! Därefter följde Die Hard nr 2.

Det var under lördagen som det började hända grejer. Vi tog bussen in till Edinburgh. Vädret var ju inget vidare, men ok, jag var nöjd, dock lämnade jag kameran hemma. Vi gick först till Mark & Spencer och där fann vi oss lite pyamasar. Härligt! Sen drog vi vidare till Edinburgh Castle för att äta lunch. Detta var ett väldigt slumpmässigt beslut. Och till vår stora lyckliga förvåning var det någon speciell event just idag. Varje helg kl 13.00 avfyrar de en kanon, gammal tradition som de fortfarande pysslar med. Men idag var även en avfyrning kl 12.00 satt på schemat. Istället för en kanon, hade de satt fram tre och avfyrade sammanlagt 21 skott. Fränt som fan. Självklart fick vi även en behaglig dos av säckpipemusik av man i kilt. Så detta var fullkomligt oväntat men en underbar överaskning.
Efter lunch köpte jag en kalender i slottets shop, 1 pund hejhej den är min! Att kalendern även rymde en bild på Hermitage Castle gjorde ju inte valet svårare. 

Sen gick vi och kollade i ett par bokbutiker. Den första var ju så dunderbra. Dock ingen organisation, här fick man verkligen leta sig till guldkornen. Men priset var 1.95 pund per bok (pocketböcker) och tre böcker för 5 pund. Wow. 

Ja, finns nog inte mycket mer att säga. Vart en superbradag och nu vet jag hur jag tar mig till och från huvudstan åtminstone. 

Sen har jag lite news. 
Första helgen i april, tror jag, följer jag med familjen för att hälsa på pappsen i Milano. Det ska bli fräckt.
Och första helgen i Maj återvänder jag till Sweden då familjen ska hem till Danmark. Så säg hej till mig då eller nåt!

Idag, söndag, sovmorgon, toastfrukost, började läsa Förnuft och Känsla (den här samlingen kommer att hålla mig skapligt sysselsatt under en smärre tid, yikes!!), begav mig ut på en lång promenad (2 h 10 min) längs en väg jag inte gått på innan. Superhärligt, så härligt. Riktigt härligt + att jag fick mig en liten regnskur på slutet. Kunde nästan inte blivit bättre. Efter det RUGBY, Six Nations, match mellan Scotland and France (som dessutom hölls i Edinburgh), ack vad Skottarna inte riktigt vann den matchen. Håller verkligen tummarna inför nästa helg när de ska möta Wales. Det är ingen hemlighet att jag är tämligen ointresserad av sport. Men under mina tre veckor här har jag hunnit fatta tycka för både Tennis och Rugby (when cheering for Scotland). Det är egentligen inte så konstigt när det gäller Rugby för det är ju inte ens nästan lika stort i svenska landet som här.

Knepigt, jag vet mycket väl att får stavas sheep, så varför i hela fridens namn får jag för mig att skriva cheep? usch, jag skäms...

Nej, allt är kalasbra och jag kan inte ens med mina gyllene och förskönande ord beskriva hur trevligt allt är. Guess you just have to come and see for yourself ;)

Nåja, vi hörs när vi hörs och bilder kommer!

Puss och kramar

Snowman

Haj.

Tänkte lägga upp lite bilder här nurrå, från the longwalk i söndags. Rätt härliga bilder faktiskt. Kommer gå den rundan regelbundet framöver. Det är en underbar sak, jag kan gå vartsomhelst här, grymt promenadvänligt. Näh, det ska bli skönt när jag fått tag i ett par ordentliga joggingskor. Behövs nog en dos vår då också.

Häromdagen fick jag träffa en tjej (23 år gammal) som jobbar på dagiset ibland och nu även lite som nanny till Uan och Rory. Vilket är riktigt härligt, en ung människa bara ett stenkast bort! Så vi ska väl ta och hitta på lite grejer fram över :)

Onsdag idag redan, kan ni haja!
Igår var det en svår dag för Anna, inte ett dugg samarbetsvillig och jag blev skapligt trött på henne. Men alla har ju sina dagar. Får se vad vi hittar på idag, vill egentligen städa, mest för att få det överstökat.
Igår var jag grymt trött. Och samtliga typer i huset här har nu dragit på sig en´smärre förkylning, typiskt.

Jaja, allt är bra annars. Började måla igår, DET var bra.

Ålright, pics följer.

Ha det fint!





























February

Hej hopp.

Söndagen var härlig, ute på långpromenad på några timmar, det är fina grejer det kan jag tala om.
Och jag har kommit fram till södra Skottland är ungefär lika platt som norra Sverige. Härlig utsikt!

Ja, söndagen var nog lugn. Sean stannade till kväll och Stuart kom till middag. Jag har minst sagt varit galet trött efter den här helgen. Nya människor, nya platser och nya intryck. För att inte tala om den höga halten av social medverkan.. Men jag klarar mig.

Igår, måndag, var Peter hemma. Så efter att jag lämnat Anna tittade vi på ett avsnitt av The Professionals och fixade med lite. Sen körde vi och hämtade henne, stannade till vid affären för att posta paket och efter det begav vi oss mot Galashiels. Peter var härlig nog att ta oss till Heriot-Watt university för att spana in deras shop, in which they sell art stuff! Så vi kollade lite, sen gick vi och käkade lunch i skolans resturang. Funkade bra detta! Jag fick lite lön och spenderade innan avgång ungefär 17 pund. Och det slutade inte där, vi for sedan vidare till... Earlston? För att se om en vän (konstnär!) till Peter var hemma, icke var han de. Sen stannade vi till vid Scott's vieuw. Och ja, tog lite småvägar hem.
Peter tycker att jag har smått Sydafrikansk accent.

Sen campade jag och Anna, först in min säng och sedan i vardagsrummet. Storm var det och sen hade vi en tältbåt, storm, valar, storm, ö med pingviner, hej hej, storm, HEM!. Kort och gott.

Så runt 4 i morse for de vuxenvuxna människor iväg till flygplatsen. Så nu dröjer det la ett par veckor innan Peter kommer hem igen.

Idag, nu sitter jag här. Jag har fått en filt, så jag är snäppet lyckligare nu än innan, när jag inte hade någon filt.
Snöade gjorde det när jag drog undan gardinerna idag, surprize. Typ var har jag varit någonstans. Men det är fint och runt nollan bara, så jag är rätt nöjd ändå.

Tisdag idag alltså. Städdag, indeed. Och imorrn med. Torsdag? Äventyr eller bara lek, kanske promenad? Improvsiationsdag. Fredag, bakdag/mysdag. Och lördag?! Ja för fan, äventyrsdag riktad mot Edinburgh. Det ska bli fint det!

Tanke, semlor på fredag..?

Åh, det var ju nästintill julafton igår. Fick ett paket hem här! Från Eva, full collection by Jane Austen i en förjäkla stilig bok, samt film och brev. Plus ett par filmer av min söta familj :) Härligt, nu känns det inte som att jag kommer lida brist när det gäller varken läsning eller arts.

Såg på The Escapist igår, bra musik - Leonard Cohen, The Partisan. Tror pappus Rasmus skulle gilla den filmen. 

 Jaja, jag återkommer väl någon gång! Nedan följer resten av bilderna från lördagens äventyr.


Hah! I was there...





Självklart har jag tagit tonvis med fler bilder, men de är för feta för att laddas upp.
Hejs


RSS 2.0