Sannapannanas slänger in ett litet gästinlägg

Sanna is in da house! Let me se all hands in the air!

Klockan är nu 01.01 här i underbara Skottland. Lite övertrött e man allt efter en dag med mycket promenixande :) Jag och favoritjannin tog en promenad på 3 timmar upp för the hills. Riktigt härlig runda med matsäck, sång och galenskaper. 

Har nu varit i skottland hos Jannipanni i 3 underbara dagar. Det har verkligen varit kalas! Har provat på skottsk folkdans. Och tro det eller ej men jag gillade det skarpt! Dans liksom? Vem skulle tro att sannapanna Söderman skulle gilla det? Men blev lite förälskad :) Har faktiskt blivit lite förälskad i hela Skottland, husen är fantastiska, naturen är fantastisk, och människorna är fantastiska. Har faktiskt kommit fram till att svenskar är ganska tråkiga. Här är det väldigt lättsamt. Och det gillar vi! Vi skulle verkligen behöva lite skottsk anda hemma i sverige.


Ska upp om ca 5 timmar för då börjar det stora äventyret. Kommer bli överball säger jag bara. Finnemang helt enkelt! Ser verkligen fram emot att se mer av underbara Skottland. Och vi ska ju för tusan åka Harry Potter tåget! Kan det bli mer awsome? Nej, nu ska jag kasta mig i säng. Får skriva ett längre gästinlägg i slutet av veckan när vi varit ute på vår balla trip ;) 

Så ha det fett o sånt!

Sannapannaanas


 


Full Scottish Package

Jaa sörni egentligen har jag ju inte tid att sitta här inte, jag och Sannii har egentligen alldeles för mycket bättre för oss! Men jag ska kasta upp kortfattat!

På fredag åkte jag då in med L och A till flygplatsen, stora kramar och cuddles blev av innan de for för att checka in. Jag vandrade runt en del och lyckades underhålla mig i cirkus fyra timmar innan SaaaannaaSöderman trilllade in! :D

Så glad man vart då. !
Vi tog bussen till centrum, som för övrigt var lite dyr. Lade märke till allt hisperi runtomkring flygplatsen, Royal Highland Games förstås.

Till centrum kom vi, irrade runt på Waverly trainstation, första gången man var där inne! Köpte oss varsin Freedom Of Scotland Travelpass, nu ska det tamejfan bli resa av! Rände runt lite i den vackra huvudstan, gick lite ärenden, käkade fish'n'chips och tog bussen hem.

Efter vi varit hemma en sväng, slängt ihop en kladdkaka, gick vi ner till parken för att kolla in Fancy Dress. Fy farao vad jag var hiskeligt imponerad av alla dessa kostymer, och så besviken på mig själv för att jag inte varit meer förberedd! Denna besvikelse delade även Ulrika aka Cruella DeVille. Jisses, men en helt fantastisk tistel fanns där med. Och cirkusen sen!
Här träffade vi även Adele och Kirsty som vi mötte upp senare på kvällen igen samt Kirren (spelling??). Kirrens bror och far spelade med sitt blues band på en av pubarna i Gala, så jag och Sannii hängde på där. Det var lajbans och musiken fick mig att minnas gamla sena sommarkvällar när PappusRasmus would play records outside on the deck. Things like that is easy to miss..

Hem kom vi efter en hiskeligt hysterisk bildfärd. Jag och Sanna gick hem för att släppa in kattanRasmus. Någon gång kom vi i säng åtminstone. Förresten, på kvällen där var det ju också en parad där Stow Pipeband höll takt, riktigt mäktigt var det! Första gången jag sett dem faktiskt, och med trummor och allt! Nej det gillas, gött för Sanna att se med :D

 Och sen så på lördagen började det hända grejer! Vi tog oss en välförtjänt sovmorgon och efter frukost gjorde vi oss i ordning för att gå och kika på sportsweek eventet. Springtokigt folk och grillat var det här. Denna dag gav vi också vårt stöd till Stow genom att köpa Sports Week program och raffle tickets. Vann gjorde vi dock nog inte. Drog lite tidigare från evenemanget, gjorde oss i ordning och tog bussen till Edinburgh. Rände runt här lite här och där. Jag letade klänning, hittade till slut en för bara 45 pund. Yikes. Men, snygg var den, massvis med spets, och sånt gillar jag. Ballaste väskorna jag sett, mina nya favorit(småttfördyra) affär, där jag också har en voucher med 20 % off. Hursom helst, subway käkade vi här och rände runt lite till. I en bokaffär, sen var vi sjukt sugna på lite Ace Ventura, Pet detective. Men hittade honom ingenstans. Trillade dock in i en affär jag aldrig varit tidigare, där de sålde tonvis med film, och spel etc. till kanonpriser, tydligen var det väl begagnat. Både jag och Sanna kom därifrån med lite kul film, jag hittade Leon och Pulp Fiction. Sanna ska berätta senare vad hon fann. Vi följde några små mysiga gator (där alla pubar gömmer sig, ack så jag har undrat..) Och till sist hamnade vi i lokalen där det skulle bli svänga av. Härligt att träffa lite av meet-up folket igen, härliga glada människor och sjukt många nya, framförallt svåra, danser. Men jag och Sanna shakeade flitigt loss på dansgolvet med diverse folk (alla!) tills andan och skoskaven inte kunde hålla oss på fötter mer. Fast i slutändan trotsade vi även detta och fick till med en sista dans innan vi var tvugna att dra för att INTE MISSA DEN FÖRBENADE BUSSEN.

Men som sagt, träffade en massa balla människor igen bland annat en Iain som var grymt trevligt.
Sanna kommer dela med sig av sina intryck snart.

Svintrötta (läs övertrötta) hispade vi oss orimligt och skojigt mycket på vägen på den långa långa långa bussresan hem. Somnade gjorde vi så småningom efter att vi till slut lyckades knipa käft. Men, en fet dag. Kalasbra i riktigt skotsk kalasanda och ja, självfallet trillade en säckpipa under kvällens dans, som för övrigt är känt vi namnet Ceilidh för er som inte ännu hängt med i situation. Och gott om kiltar fanns det ju såklart som trevligt svängde i salen. Jag och Sanna hann till och med ha en diskussion om vilken kilt vi tyckte var tjusigast. Helt oense var vi inte.

Och idag då blir det lite annat på schemat, ännu en sovmorgon och slö frukost, har lyssnat och gjort smörgåsar för nästa punkt blir att dra ut på en långpromenad i det fina landskapet här. Sen efter det blir det planerade för vårt ÄVENTYR som börjar imorgon och sanslöst mycket filmtittade. Och tro det eller ej, men min favoritSanna svarade på mina böner och tog med sig.. ostbågar... Ahh.

Så var det nu så det gick till gott folk, Sanna kommer vara fullpumpad av skotskhet innan jag är klar med henne. EN förjävla bra start på vår partyvecka har det iaf varit!

Men nu, ska vi fortsätta med vår överunderbara kalashet på den balla to be söndag.

Fan, ni får ha det läckert!!

Och vad vi har sysslat med klår lätt midsommar för den här gången!

Sug på den era tomtar!
Pöss och kräm

You'll be cheerful when I'm done with you!

Imorgon brakar Sanna in och förhöjer min nuvarande dräglighet med jättemånga points! Så JÄVLA ROLIGT! Jag är helt till mig, och så mycket jag kommer utsätta dig för Sanna! Du anar inte, men sen får du inte heller under några omständigheter banga något! After all, I'm doing it for you ;) 10 fettfantastisktfyllda dagar med Söderman! Ja, är inte det livligt så säg!

Sen vad har hänt i veckan annars då! Jo det ska jag berätta!
Kommer märkligt nog inte ihåg så mycket från mån, tis. Eller jo vänta nu. På måndag drog jag och Adele ut på en löprunda, var väl ute i en 45 min, mycket intervaller där, för vi hade bestämt oss för att ställa upp i the Hillhead Race sörni. För sedan i söndags har det varit Stow sportsweek, med olika events varje kväll. Och på onsdagen var det the hillhead race. Springelispring från parken, uppför vårt gata, korsa ett brant fårfyllt fält, i tron att toppen var nådd fick man dessvärre pusta uppför ytterligare hiskelig branthet. Vägen ner, kutakuta. Fy tusan, och A övergav mig. Dock inget halvkasst skäl egentligen då brorsan fyllde år, hade han sprungit dock så hade hon gjort det med. Faktiskt. Hursom, vi är en blygsamt liten samling adults som ställde upp. Varav fyra av oss var kvinns. Jag hade förresten nr 20 på mig. Skyndade och kom i mål inte sist.
Prisutdelning var det med, jisses amalia... Eftersom jag kom trea av alla fyra ladies så blev jag också uppkallad för att ta emot ett kuvert med 1 £, heya, och ett fotografi togs med... Ysh. Hursom, lagom fett det där då. Så, ja nu vet jag vart jag ska springa en gång i veckan fram till nästa års sports week... Heh.

Stannade kvar efter racet och såg på när ungarna även körde thug-a-war. De gjorde så bra ifrån sig. Och sen var det stormänniskornas tur och det var ju faktiskt svårt att motså. I våra lag, på plats, började dra och repet brast. En skitstor knut knöts i repet, alla på plats, omgång två och repet brast igen. We're just too strong you know. Huruvida repet var gammalt eller ej, det är däremot en annan femma.

Sen så är det fancy dress tomorrow, det ska bli ball och kan tyvärr inte missas, hehe, Sanna vet inget yet dock.

Mitt diplom har jag för övrigt hängt upp på väggen. Det känns bra. Får nog börja ta lite foton på rummet här så man får se hur det ser ut.
Kameran min ska jag ju hämta på måndag äntligen efter att ha been separated for more than a month! Lite tråk blir det ju när man inte kan impulsfotografera.

En annan notering är att jag är så svinigt festivalsugen så det gör ont. Jag kan helt enkelt inte se hur jag möjligen ska kunna leva med mig själv om jag inte åker till The Secret Garden Party i år, samtidigt som jag knappt kan se det gå ihopa med tid och pengar heller. Men det svider och kliar inombords. Vill. Iväg. Pleeeeease.
Adele vill också gå på den, vi hade en överenskommelse att faktiskt åka. Men, det kanske inte håller. Åh men jag vill. Hemskthemskt gärna. Tusangubbar. Nej, den t åls att arbetas med. I stor mängd. Från äventyr till äventyr. Yikes.
Åh så mycket, tar girigheten över nu?

Är jag kvar nästa sommar så vet jag vad jag kommer pyssla med främst. Finns ju ett rätt bastant antal festivaler som är värda ett besök.

Men kära nån, varför skriver jag fett jämt för. Bastant får bli nya taget.

Nåja, allt for now. Kilar in en sec senare, ska tvinga Söderman att skriva ett gästinlägg med.

Pusshaj.

Scenariodreaming

Tomt och ensamt och lugnt. Doftar vanilj och trygghet.

Tillstånd: berusat av livet, avslappnat och slumrande. Känsla: tillräcklig.

Musik finns överallt, inombords och utandömmes.  I huvud, i rytm, i dröm.
Vinyler och högtalare att somna till.

Öppna fönster, ljus och klarhet. Vaknar till en ny gryning. Tillbaka till sittandes, ny skiva, ny rytm, ny känsla. Påtår.
Varje dag är ny.

Och så börjar det om igen.

Vore det inte fint, så säg.


Ethan Ash - Not Around

Envy - Scene

Death Metal Disco Scene - 21

Angus Gunn - Casting Stones

Hellosaferide - The Quiz

And so much more.







Night or day, does it matter as long as the feeling is now.
Whenever I can.

Safari

Hej hopp. När skrev jag sist nu... Skriver jag för ofta undrar jag. Ett par gånger i veckan är väl rimligt, eller? Huh.

Hade tänkt ta del i filmfestivalen uppe i Edinburgh igår, men istället åkte jag med lilla familjen till Blair Drummond Safari park. Det var trevligt. Hemskt trevligt. Safaridelen var väldigt liten och lejonen såg inte ut at ha det lajbans. Noshörningar hade de, till och med en liten bebis. Vi såg en show med sjölejon som var rätt trevlig. Samt en show med rovfåglar, tre sorter varav man kan se samtliga här i Skottland. Lite förvånansvärt så hade de tre afrikanska elefanter, kor visserligen, men ändå. En trevlig dag med goda sandwiches som P gjort. De hade också ett skapligt utbud av David's deer, som vi alla djurvårdare vet, är hiskeligt hotad. Och lite annat småkul. Skoj för barnen iaf med alla klätterställningar och dylikt.
Rätt sent kom vi hem sen. Fick pratat lite med mams och papps, sis var någon annanstans. Min mamma är kickass. Hon tatuerade sig häromdagen och glömde(eller höll det alldeles hemligt...) berätta det, så nu har hon kroppskonst. Och med draken som jag ritade :* Jag blev hemskt glad. Och nu vill jag ha en till.

På fredag kommer Sanna och om drygt en månad kommer min familj och hälsar på. Så många mysiga äventyr som stundar!

Jag vill på festival, The Secret Garden Party, Leeds Festival, Latitude, V-Festival. Helst två av dessa...

Zoology Glasgow University autumn 2011? Maaybi.

Idag har vi smaskat lite vaniljvisp(immitation) med digestive och dajm, yum. Tyckte vi alla.
Hoppas A har det bra på sin söndag.

På önskelistan idag, mammakram, systerkram, pappakram, och lite isolering. Det sista nämnda skall promeneras till nu.

Hoppas ni har det fint.

Så såg det faktiskt. Hua.




Promenad 05.30 AM


Mata fåglarna vid Tweed bank.





No Turning Back. Part 2

Hejhopp.

Igår vart en trevlig dag, promenad med Adele, och en tripp till parken med kidsen på eftermiddagen samt min nästsista lektion på kursen.
Mormin slog dessutom en pling och annonserade att jag fått hem brev från Glasgow police. They've found me camera! Så dit ringde jag idag och kom fram till att jag ska hämta den måndagen den 28, så Sannapanna, det blir att vi trillar förbi Glasgow innan vi slutligen hamnar i Fort William, men det tror jag inte gör något? :)

Idag var det strålande fint och varmt och allt det där. Jag och Adele gick på ytterligare en promenad innan vi hämtade våra barn på dagis. Hem för en snabb lunch, gick ju inte så bra då Anna var mindre samarbetsvillig. Inte tufft.
Med Adele's bil fullpropad med brylar såsom håv, tält, hinkar etc. hade vi en strålade dag i samma park som vi besökte igår. Så här borde det vara varje dag. Fantastic. So, I'm very pleased with the day to day, brilliant is the word.

Har kikat i en bok jag köpte igår som bara gör mig så inspirerad och festivalsugen. 'Festival Annual 2009'. Gash, de största, fränaste och bästa festivalerna i Great Britain. Oturligt nog har några av de ballaste såsom RockNess och Download redan passerat, T-In the park funkar nog inte riktigt heller. Men, det är festivaltid ända till September så efter att ha kikat i boken, suckat längtansfullt och skrattat åt dokumenterade galenskaper, kom vi fram till att minst en festival måste klämmas in sommar! Så, vi kommer ha fullt upp banne mig! Och inte mer än rätt, sen blir det till att börja spara till nästa sommars festivaler, för RockNess hade varit rätt nice. Ja, för att inte tala om Download och diverse.

Grymt lajbans.

Så några planer för i sommar är då följande:

Min och Sannas fantastiska resa.

Camping med Adele nånstans.

Gala Day! Åh Sanna säg att du vill (:
.
.


Sannajagvetattduvill!!! (;

Sen blir ALTON TOWERS i september, yikes så skoj!!

Förhoppningsvis en festival då.

Plus massa andra grejer :D

Åh, tråkigt är det sista jag kommer ha. Men jisses, för att inte tala om alla festivaler i Edinburgh, international film festival börjar nästa vecka och sen är det Fringe mm. resten av sommaren.

Och nu i The Borders så är det common riding going on,så på fredag drar ev jag och Anna till Selkirk för att titta på det.
Är alltså tonvis med ryttare som marcherar över fält eller genom byar, ja, lite överallt. Ska vara rätt mäktigt iaf. :)

Så vad jag behöver göra nu är att ringa och boka tid för klippning innan håret trillar av... Eller imorrn blir det ju, nu är ju sent.

L hittade dajmcookies till mig :*

Fan vad saker och ting kan vara gött ibland !

Ni ska veta att jag tänker på er ofta där hemma :) mormor och morfar, lilla mysiga familjen! Till och med Jocke är med en kant (;

Familjen Magntorn och Christensen och Jurvanen :)

Frits och Lajs!!!

Semi japanen D!

SH!

Lilla familjen Elofsson!

Ja, ni hajjar grejen va :9

Men det var allt för idag!! Vi hörs så småningom igen.

Och vill någon komma och häls på, så säg till! :)

STORKRAM TILL ALLA MED CAPS LOCK DESSUTOM. OSV.

Harefett, cheerios!!  


No Turning Back

Godförmiddag gott folk.

Plan 1 - Shopping och utgång lördag.
...

Plan 2 - Caravan med Adele och hennes lilla familj.
...

Plan 3 - Improvisation.

Det hela slutade med att jag tittade på Kiss Kiss Bang Bang på fredagen när L var och hämtade P på airport. Jag såg inte riktigt hela, men ball som attans. Jag har börjat gilla han där Downy JR.
Mina hostparents kom hem strax innan 11 pm. Härligt när alla är hemma tycker jag. En trevlig kväll där p visade mig lite av allt som gömmer sig uppe på vinden, en hel del utrustning för att klättra i berg, campa, vandra etc. Sickna friluftsmänniskor. Hursom, de hade ett par finfina kängor som L köpt för ett tag sedan men som i slutändan inte satt som de skulle. De har försökt hitta matchande fötter till de här men hittils utan resultat, men jag fick prova dem. And the "cinderella shoes" fit me. De är stiliga... Sen tittade vi på finfina ryggsäckar lämpade för äventyr(som ett sådant äventyr jag och Sanna ska på snart ;) ).

P tog upp mina körkortsplaner och påpekade att de gärna hjälper mig med den biten, övningsköra och kanske till och med försäkringar och sådant.

Och dessutom lades förslaget fram om förlängning. De sa att de skulle vara hemskt glada om jag ville stanna längre. Alltså till nästa sommar. Jag sade att det var för tidigt för att säga nu, knappt  5 månader har gått (på fredag!!) men jag sade också att jag inte planerade att åka till Sverige på ett tag ändå, samt att jag var bjuden på Adele's nyårsfest, så då kunde jag lika gärna stanna året ut sade P. Skojigt.

Och saken är den, vet inte om jag sagt det än. Men.. I like it here, vem vet vad som händer så småningom, som sagt, bara 5 månader. Men, ehm, Sverige? Scotland?    Scotland :)

Så på lördagen tog jag en titt på körkortsprocessen, jag pluggade (har bara två lektioner kvar på kursen nu) och hur man nu fixar pass på den här sidan av havet, men det känns både smidigare och framför allt billigare att göra det nästa gång jag är i Swe. 

Så här funkar det alltså.
För att kunna övninsköra så måste man ha ett provisional drivers's licence, detta beställer man. Som svensk ska detta gå att fixa utan problem, enda kravet är att jag måste ha varit här i 185 dagar innan jag kan göra detta. Och så många dagar har passerat 21 July. Så då fixar jag det körkortet (50 £) och sen  blir det till att ta ett snack med körskolan här i Stow, som för övrigt nu har en blå bil istället för en röd. När nu de bytet skedde...

Bakade förresten kolakakor i fredags, det vart en succé. "I need to have word with your mum". L var INTE nöjd över att vi inte bakat dem tidigare... Smaskens.

Sen lite Rebus på lördagskvällen och även en skvätt fotboll faktiskt. Bara jag som tycker att "Shrek" är söt??

Hursom. Söndagen började med lite sortering och tidying up, och annat fix. Gick på en promenad i nya bootsen, fick ett hiskeligt skoskav på hälarna och parkerade på ett fält nånstans och myste i solen, otroligt nog regnade det inte just då.
Bakade mammas äpplekaka, eller smulpaj igår. Det tyckte folk om. Eller, inte Anna, men jag kan egentligen inte klandra henne. Sen när har jag tyckt om äpplepaj liksom? Custard however, yum.

Sannapanna, jag ska maila dig!!

Så mycket håller på att fixelifixas. På fredag har det gått 5 månader. Oj, Adele ringde just, out for a walk just now then, I'll get get back to you later on :)


RainDance

Hoooooowdy!

Idag är livet fest, känns bara toppen. Dock inte så mycket festande, mer tiding up och pluggeri, men annars så är jag på festhumör. Just nuu.

Hursom, sicken helg!! Inkastad bland 10 galna brudar i en riktigt läcker husvagn! Så jävla ball, här följer en lista på saker som inkluderades, ja, resten kan ni nog pussla ihop.
   Shopping at Tesco, Loads of alcohol, Pizzas, Cooking, Full Scottish Breakfast, 25 degrees, Badmingtoin, midgies, MIDGIEBITES, -itchy, hide and seek, Cardgames - waterfall, toooast, burgers, vodkaslush mmmm, lot's of tiding, girls shouting, hidden sausages and sooo oon. Well, drunk madness is the phrase to use.

Went to bed early on sunday after some chatting with friends.

Monday - spent the day with Ewan and Rory and Adele, Rory is now walking! Supercool, he's about 16 months. Tiny cute boy. We went to tweedbank to feed a huge group of swans. Scooting about for a bit and stopped at a playpark. Rainy and cloudy. Anna and I ran to the bus, which I thought was going to Gala, but we ended up in Selkirk. Took the x95 there which was my bus to English class, Lone got Anna at the busstop in Stow. Class was good as usual but apperantly there were no buses after 6 PM so L had to come in and get me. She was watching Leon when I called. That's a shame.. But yeah, a strike was going on so that's why the buses were messed up. But not today thought, thankfully.

Tuesday afternoon we spent at Ewan's house again. That's always nice. Och krabbelurer bakade vi :)

Idag är det en speciell dag, Anna går i eftermiddagsklassen idag istället och den här gruppen kommer vara den grupp Anna kommer gå i till hösten för några i hennes grupp börjar i skolan. Men Anna fortsätter på dagis. Det blir en bra grupp minsann!

Så kursen ikväll då, sen är det bara nästa vecka med. Kursen slutar den 16.
Hursom, på lördag blir det till huvudstaden med Adele och Kirsty för att shoppa lite granna och sen utgång på kvällen. Slagga gör vi hos Kirsty som bor där uppe.
Anna ska på Ewan's födelsedagskalas på lördagen med.

Så så så ser det ut :)

Allt jag hade idag.

SH - jag tänker på er som attans!! Och världens största grattis till Madde och Mårtensson som just fyllt år!! Puss och kram på er, saknar er. Jättemycket. :*

Weekend Of Madness

Howdy!

Nu är det klaffat och klart för min och Sannapannas rejd genom Skottland! Alla hostels är bokade, tågbiljetter fixade och hennes flygstol är snart redo. Så nu är det bara att räkna ner. Yikes så kul det ska bli! Mitt första besok dessutom, ja, jag är rörd :')

Men hursom. Min vecka har varit göörbra. Fick lämnat in en writing asignment på onsdag men hinner dock inte skriva en ny till måndag. Lilla familjen kom, skönt att allt är som vanligt igen och jag och Anna hade en strålande dag igår, för att inte tala om varm. Närmare 23 grader och det stiger för var dag!

Nu håller jag på att packelipacka för halv 5 i eftermiddag trillar Adele förbi och hämtar upp mig. Där bär det av mot the Caravan. Ooh, som jag har sett fram emot detta! Så en galen helg i Berwick Upon Tweed med en galen skock brudar. Det ska bli intressant. Och att vi på lördagen kommer tränga ihop 10 tjejer i en liten husvagn, det bidrar (förhoppningsvis) bara till den goda stämningen! Såatteh, jag återkommer med fler detaljer om hur det gick så småningom, kommer tillbaka söndageftermiddag igen!

Sa jag att jag sprang igår? 37 min och jobbigt var det fan, de här kullarna är inte att leka med. Men det är dags att komma i form igen, så jag lägger av biscuits och sånt med. Så får det bli.

Så ja, 21 dagar till Sanna kommer, tre veckor! Fan vad lajbans vi ska ha! Förresten, vill du gå på en Ceililh lör den 26?? 8 £, hade varit sjukt skoj!

Jaja, det var allt för mig! Hare!

Och skriv mer brev! Vad ska jag göra av mitt brevpapper!!?

och lite pics på det med så blir alla glada.


Return of Rain

Haj.

Nu har jag varit alldeles ensam sen i fredags! Måste erkänna att jag nästan hade lite abstinens i fredagskväll, visste inte riktigt vad jag skulle göra av mig själv. Så efter att jag tvättat, diskat, städat mitt rum + toa tvingade jag mig att rita och lyssna på musik. Sen vart film efter det, tror jag.

Scones bakade jag på lördagmorgonen, gick nock inte så bra, knådade nog för länge. Så scones med diverse pålägg + Where the wild things are. På eftermiddagen drog jag till Gala, köpte ny kamera; Sony Cybershot  DSC-W310. Och jag gillar den, hade planerat att gå för en billigare men efter 45 min velande så fick jag syn på den, testade och kom fram till att den var störtskön. Ah, jag är nöjd.

Söndag, pusslade hela morgonen innan jag drog ut på 1h40 min promenad i ösregnet. Mysiligt. Kom hem, spelade AC/DC och bakade pizza. Pizza + Shooter utgjorde min kväll till stor del.

På måndagen vandrade jag runt ett par timmar i Royal Botanic Garden i Edinburgh innan class. Köpte skor med, till slut.

Idag, måla, baka drömmar och drömtårta, damsuga och tvätta golven, promenad och nu snart plugga.
Imorgon kommer lilla familjen hem igen mitt i natten någon gång och allt blir som vanligt. Rätt skönt faktiskt.
På fredag blir det till Adele's husvagn med tjejgänget, DET ska bli hemskt kul och där stannar jag hela helgen.

Förresten blev det inget bergsklättrande förra veckan, eftermiddagen pryddes av hagel och ösregn och ingen kunde skjutsa, mene en annan gång.

Sista detaljerna för min och Sanniis resa är nu gjorda, det ska bli svinball! Och det är inte ens långt dit, en tre veckor kanske! Ja, men jisses. Juni nu, det är sanslöst. Och sen den 18 juli har det gått 6 månader. Galetgalet.

Usch vad trött jag blev nu plötsligt.

Jaja, hare fett!

RSS 2.0