J&J

Japps, nu har jag arbetat klart med potatisen och får återgå till att vara smått arbetslös. Dock inte mig emot, det kommer inte dröja länge förrän jag har en anställning på G igen. Dessutom finns det ju en hel del att pyssla med här hemma, så helt sysslolös kommer jag inte att gå.

Ringde och samtalade med Lina på PaB. Jättehärlig tjej! Jag känner mig i trygga händer.
Alla mina papper har kommit fram så nu är det bara att vänta. Jag blev upplyst om att de flesta familjer som söker au pair från januari börjar höra av sig i november, så nu om en vecka eller två kommer det att börja hända grejer :)

Idag är det min och lillsyrrans dag. En sån härlig dag vi har rätt sällan. Vi ska simma idag, gå lite på stan, köpa hem kinesiskt och låte kvällen sprudla i vinylskivor, dans, god mat, godis och film. Och päronen är ju utkastade såklart ^^

Så japp, det var uppdateringen jag hade for now.

Let's Party!

22 oktober. Oktober. Bäst månad!!

Hallåjah. Jisses, här har jag inte varit på ett tag! Och en salig massa har hänt det senaste. För det första vill min laptop inte riktigt det jag vill så internet på den fronten går inte att räkna med just nu. Menmen, nu hinner jag slinka in ett litet inlägg här iaf på syrrans dator.

Jag vill bara påpeka hur mycket jag älskar denna oktobermånad! Det är den bästa oktober jag varit med om!
Så himla mycket har hänt nu.
I fredags skickade jag samtliga nödvändigheter gällande min au pair ansökan till Peek a boo, fick svar i måndags, bland annat en kommentar att jag kan förvänta mig att familjer kommer höra av sig snart =) och lite extra grejer jag skulle fylla i och skicka tillbaka. Så imorrn ska jag ringa Lina på PaB och presentera mig, fy farao vad spännande!!!
Så förhoppningsvis har jag hittat en lattjofamilj i november!

Och ja, jag har jobbat lite den här veckan med potatisarna, förväntas bli nån dag till nästa vecka.

Men det allra största och häftigaste hände idag. Hela processen började igår, färgade håret, typ mahogny eller nåt. Läckert iaf!
Och idag hände det, idag blev jag befriad efter två år i fångenskap. Idag togs äntligen min tandställning ut! Så nu kan jag för första gången på två år se och känna av mina tänder! galet underbart! Och ja i lyckoruset passade jag på att droppa in i en frisörsalong och bli lite friserad. Resultatet syns nedan.

Och ja, jag älskar oktober! Jaq är så galet happy! :)



RSS 2.0