Let Him Sing You a Song

Solen var vänlig nog att snegla på mig idag. Tacksamt log jag tillbaka.
Har börjar promenara en hel del istället för att träna "på riktigt". Förevigade nämligen efterlängtat bläck på insidan av vristen häromsistens, så träning är något tabu för närvarande. Men det gör inget, mina fötter för mig behagligt fram utan problem. Dessvärre kan jag inte förneka att jag är i behov av nya skor..

Nästan med rädsla som laddats upp längst ner i tårna, har jag gått den senaste tiden i väntan på att för ett tecken, bara något litet som kunnat återge mig hopp att verkligen komma härifrån. Jag börjar bli för "installerad" och nästan likgiltig. Samtidigt som intoleransen och förtvivlan tynger inuti. Men nej, inga familjer har kommit upp, eller jo en, för någon vecka sedan, men det kändes inte riktigt rätt. Men nu idag, fick jag ett efterlängtat mail och jag har jag skickat iväg min första intresseanmälan på en familj. Och det är fortfarande november, ah.

Jag är . . . lycklig? Glad åtminstone, och stillsam.

Ni ryms inuti
Ni syns utanpå
Aldrig mer kommer jag att vara ensam


just nu

Har inte orkat uppdatera på ett tag (skyller på trumpen laptop!), men här kommer en del som är i görningen just nu.

Min kära gamla dator har som sagt börjat ifrågasätta det jag vill med den. Och jag kan väl egentligen inte klandra den 2 1/2 år gamla F Siemensen som var ett riktigt "kap" våren 2007, asbillig och asdålig kanske man skulle säga. Men, näh, nu ska jag inte vara sådan. Min käre laptop har faktiskt varit en fin vän många gånger och som i de flesta relationer blir man ju ibland oense. Eh, ja. Så nu vart det dags att pensionera den och överlåta honom till lilla mammas omvårdnad, så länge hon kan spela kungen, är hon nöjd.
Så i fredags köpte jag mig en ny en, en asus, sisådär många gånger bättre än gamla FS. Gandalf stod det på kartongen. Och således var det självklart. Gandalf och jag tjaffsade väl lite med varandra i början men efter lite uppdateringar och dylikt beslöt vi oss för att komma bättre överens. Jag gillar Gandalf, han är en mysig typ och har tydligen blivit kär i min broders PS3:A. Hm.
Nåväl, men begäret slutade inte där... Var igår och köpte kameran som jag planerat att införskaffa några veckor nu. En Casio (EX-Z2), smidig och bra!
Så nu börjar alla kronor falla från mig igen, men vatusan, vad ska jag annars göra med det? Dessutom Är allt detta nödvändiga inköp.

Jag var hos tandläkaren igår.

Idag har jag myst och möblerat om på mitt rum. Fy vad det är skoj! Så nu är det helt förträffligt trevligt här inne.

Igår fick jag reda på vad som hänt stackars Emma i Kristianstad. Man hör om sånt här lite då och då ändå, men det blir så annorlunda när man liksom känner den drabbade.. Jag hade säkert en massa meningar i huvudet nyss om saken. Men nu är det borta. Jag kan liksom inte riktigt greppa att det faktiskt hänt, såg henne på bussen för nån vecka sedan och nu ligger hon och kämpar för sitt liv i Lund. Det är inte rättvist. Denna jävla skitvärld. Dessa jävla skitmänniskor. Nåväl, det hjälper nock inte att svära.
Håll ut Emma
Mer om detta kan ni läsa via länken nedan
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/2009/11/08/mordforsok-pa-19-arig-flicka-i-kristianstad-svart-skadad/

Jag har läst ut Hemligheten (org t. The Secret) och jag känner mig aningen upplyft. Jag tror på det. Och det känns för jävla bra.

För alla horoskoptomtar - numerologi, väldigt intressant och kan vara rätt slående på sina ställen.

Tiden står lite still på ett sätt, samtidigt som det går så fort. Eller, m, jag vet inte. Men snart är det jul iaf, och det är härligt!

På Au pair fronten har det varit rätt lugnt, hittils har det inte dykt upp någon familj som jag passat eller som passar mig. Men det kommer!

Grey's Anatomy ikväll!
Blev helt såld på en låt från förra veckans avsnitt - Matt Hires - Out Of The Dark. Rätt fint för öronen.
Och förövrigt håller jag på att läsa manga och fixa designen häromkring.

I keep re-arranging everything I know


RSS 2.0