Should Have Known Better

Gissa!                                                                                                 11.25
Ja det kommer vi till.

Mitt meetup var inställt på söndagen, så jag gick på en promenad på 3 h istället. Tog termos och mackor med mig och satt och ritade på en topp med får överallt som stirrade ut mig totalt. De tror att de kan smyga...

Lugn söndag därefter, har tvingat mig tidigt i säng de sista dagarna, blir lätt alldeles för sent.
Måste börja läsa en ny bok med, men vet inte riktigt vad jag känner för. Hade gärna fortsatt i Jane Austen samlingen nu när jag kommit igång men har beslutat mig för att lassa hem den så att jag inte har en överpackning vid jul.
Får se vad det blir annars.

Anna är i Wooplaw skogen idag, så hon kommer nog hem om en kvart eller så. Får se vad vi fixar till lunch.
Har just avklarat en 50 min på cykeln, helt passiv är man inte.

Såg Conan The Conqueror igår, eller var det The Barbarian.. Det är den jag såg som liten. Gnu alltså.

Juste. Resten av veckan kommer spenderas i SWEDEN. Så här kommer det gå till. Lone lämnar mig på Edinburgh flygplats, de ska till Prestwick, och jag flyger till Kastrup 16.25 är det tänkt. Så kommer väl dyka upp i K-stad antingen 21.40 eller 22.40, får se med bagage och grejs. Därefter hoppas jag på en förjävla bra sömn i min säng.

Torsdag spenderar jag all nödvändig tid hos studievägledare, yey dags att få ordning på våren.

Och sen blir det till att vara social resten av helgen. Åh så fint. Dock Mårtensson så tvivlar jag att vi kan få till Biljard på lördag, hade varit nice men måste överlägga med högsta hönset först. Annars är planen: Kom när ni VILL/KAN, vi beställer pizza på kvällen. Kaj?

Insåg igår att med BMI som jag flyger med imorrn så ingår en 20 kg väska i priset så nu har jag packat en full med kläder, böcker och film, sådant som jag inte behöver använda nåmer. Detta MÅSTE underlätta, jag har näst inpå fyllt den så jag kan omöjligen får överskott i vinter. Hoppas jag så in i bomben. Lämnar väskan hemma då jag inte valde till nåt bagage med Norweigan på måndag igen.

Annars så är jag fortfarande rädd. Hur kommer det här egentligen gå? Vilket håll kommer man i slutändan att längta efter? Vem och vad kommer man sakna mest? Jag vet inte vad som kommer hända. Men förhoppningsvis så kommer jag få svar på det mesta jag funderar över.

Ringde ju till alla volontär alternativ i helgen. Blev uppringd igår av laxstället i Selkirk, han ska ge mitt nr till en tjej som organiserar alltsammans så ska hon återkomma till mig om möte och så. Hade varit trevligt, den delen av Selkirk är jättefint. Hade stormtrivts där ute dag och i veckan nu under hösten här. Men får se, kan ju inte ett dugg om de där laxarna. Hoppas man får gå en crash-course eller nåt... Om de hör av sig igen vill säga.


17.00

Gnu vad trött jag är, har städat och fixat hela dagen. L kommer inte hem förrän halv 7 tidigast, fick bli lite övertid då hon lämnade och hämtade A i skogen. Tomatsoppa blir det ikväll.

Så nej. Nu ska vi se vad vi kan underhålla lilla barnet med. Kanske titta på lite bilder eller nåt, sen ska jag packa klart för imorgon med.

Nu lyssnar vi på Bob Marley - Three Little Birds.
Jag tar fullt ansvar, kritik och cred för att ha lärt A den här låten utantill. Jag är mäkta stolt, så på bra dagar vet ni vad som sjungs häröver.


Jaja, det var något mer som jag skulle skriva men det har redan flytt ur skallen. Återkommer väl när i Sverige måhända. 
 

Hadetfestligt!

Come On And Pick Me Up

Är för pigg för att sova. För trött för att göra något "vettigt". För inspirerad för att stänga ner.

Min fredag var kalas! Hade en hemskt trevlig kväll hemma hos Georgina. Svinkallt ute, fullmåne och stjärnklar himmel, ah rätt fint var det ju. The Reader var lång, lite smådryg men helt okey. Troligen en film man bara ser en gång dock. Menmen.

Idag var det rätt mycket bilfärd, men en bra dag, kallt men solsken överallt.
Ringde alla mina volontäralternativ under förmiddagen, ska försöka på måndag igen då det var helg och de jag ville prata med var frånvarande. Men iaf.
Avslutande min kväll med Labyrinth, söt den var då! Man känner knappt igen Jennifer Connelly.
Ser fram emot att få gå meet-upp idag och har bestämt sig för att gå på ett seriöst möte med en studievägledare på torsdag, nu får det fanken bli ordning på allt. Så man får våren fast åtminstone.

Sen har jag ju klurat som en tok på tattoo. Gav upp typ förra veckan, lyckas ändå inte skissa upp något jag vill sätta på mig själv. Men, nu så kollade jag väl upp lite si och så här under kvällen. Kan ju inte förneka att det faktiskt suttit i bakhuvudet på mig under flertalet år, men nu verkar det inte så förbannat dumt ändå. Men grymt petig som man är blir det knivigt ändå. Får se om man hittar bra motiv/pic, studio samt tid & pris. Glasgow verkar rätt hajja på sånt här dock. Men får se. Grymt sugen är jag. Nåja, jag lämnar det nog där så länge.


Jag har haft en skitskum vecka på ett sätt. Det känns som jag tappat allt grepp om mig själv. Näh, jag hajar inte alls vad det är frågan om. Sen ser jag fram emot nästa vecka, hemskt mycket samtidigt som jag är skitskraj. Det förstår jag mig inte heller på. Jaja, ni förstår nog vid det här laget att jag inte förstår någonting.

Så vi bjuder på en lite playlist istället.
Musiken:
Shinedown - If You Only New
Papa Roach - Last Resort
Scar Symmetry - Morhpogenesis
Crimson Glory - Lonely
Opeth - Hope Leaves
W.A.S.P - Wild Child
Helloween - I want Out
Halestorm - I Get Off
Crematory - Farewell Letter
Halestormc- Love/Hate Heartbreak
Papa Roach - She Loves Me Not

Dock så har det varit en kalasbra grej den här veckan. Jag har haft grymt mycket inspiration och ritat mer än jag någonsin gjort på lika lång tid under de här mångamångamånaderna.



(Förresten... det kan väl inte spöka i ett nybyggt hus a la 6 år? Näe.)
Och grattis till Jeppan som fyller år idag! (vare sig han vill kännas vid det eller ej)

Give It All Away



Jag är trött. När skrev jag sist nu? Tog jag upp söndagen? Vad gjorde jag då... Right, köpte massa té på det där out-let centret. Och en cup with saucer. Fina grejer. Sen blev det middag på IKEA.

Måndag. Lugn. Tisdag. Lugn. Jag kommer ju inte ihåg... Vi målade nog och gjorde potatistryck tror jag.
Och Anna sade till mig att vuxna aldrig har tid till att leka. Det gjorde mig lite ledsen. 
 
Onsdag åkte med G och T till Selkirk för att titta på de fräna laxarna som kommit tillbaks för att leka. Vi såg inte övermycket, fast jag var nöjd då jag inte sett det innan. Jäkla fräna fiskar.

Såg The Breakfast Club i veckan med, svinbra!

Torsdag. Städdag typ. Gick en promenad på morgonen dock och avslutade på caféet innan jag gick till A. Grymt öde. Men det var la bra.
Idag blir det till att baka och sen retirera hem till Georgina på filmkväll; The Reader. Jag gillar Kate Winslet, vilket påminner mig, snart är det dags att titta på Eternal Sunshine For A Spotless Mind. När man nu har tid.
Jag och Anna tittade på ett skitbra tigerprogram idag om ett gäng människor som åkt till Bhutan för att leta tigrar. Inga dokumentationer har hittils gjorts där och de fick tiger på film! Ny serie, varje tisdag så jag och A ska börja titta på det. Skitbra.

P kommer hem i helgen så vi ska väl åka någonstans imorrn, vet inte säkert vart än. Just nu känner jag inte riktigt för det, man kan ju inte missa ett äventyr. På söndag ska jag på mitt andra meet-up med the personal growth group. Det var en härlig grupp så det ser jag fram emot.

Har börjat plugga lite smått i mina CAE böcker igen. Blir ju prov i Dec, måste få det bokat.
Snart läst ut Pride and Predjudice och ritar mer än på länge. Ibland behöver man nog en spark i baken.

6 grader idag, vinter hejhej. Det är andra gången på två veckor som jag tänkt på min mössa. Blir snart dags för det alltså.

Så. Jaha.
5 dagar kvar nu. Sen blir det lite paus från det skotska livet. Är lite skraj dock. Var så länge sen sist nu. Hur kommer man känna när man väl är där. Hur kommer man känna när man är tillbaka här igen. Innan man vet ordet av så kommer det vara över igen. Och sen då. Jaja.

Och snart Oktober.

Gnu vad jag har knasigt huvudbry för mig. Men så jävla felande kan jag ju inte vara. Hoppas jag.
Den här veckan har varit bra, men tung. Man är väl redo för något nytt antar jag. Jag önskar bara att folk kunde knipa. Jag är rätt less på att tralla runt som på nålar och höra mitt namn för att sedan anta det värsta. Dock så intalar jag mig nu att jag inte bryr mig ett dugg, jag är en rebell och gör precis som jag känner för. Jag sköter mitt jobb och är inte kriminell eller lögnare, alltså borde det inte finnas något att klaga på. Likväl så får det inte hjärtslagen att tona ner.

Jaja nog med skitsnack för idag. Jag lallar på i min lilla bubbla, så blir det nog bra. Skulle vara skoj om man kunde hålla en tanke längre en vecka.

Men som sagt, 5 dagar. Sen får vi se vad som händer. Hoppas att ni inte uppfattar det som att jag försummat er under alla dessa månader.

Saknar,

Men. Vadå? Liksom.

Så, nu har man varit här i åtta månader. 18 Jan - 18 Sept, hejhej. 8 månader, här, av alla platser. Märkligt, hur tiden flyger förbi.

Min vecka har varit döhlång. Smådryg, har gjort bra ifrån mig träningsmässigt åtminstone, såå skönt att vara igång igen.

Torsdagkvällen spenderade jag i Edinburgh, gick på ett meet-up med en tjejgrupp. Så där satt man och tjabbade i ett par timmar. Efter att hittat till baren vill säga, irrade runt i nån timma innan man till slut kom dit. Hiskeligt. Och fi fan vad kallt det är nu alltså. Sommaren är puts väck.

Men det var skoj. Träffade ett par trevliga polskor och en ball australiensare. Gött folk, men vi får se vad som händer där.
Tog sista bussen hem och kom i säng runt 1 nånting. Jobbedag efter den natten. Trött som attans. Däckade i soffan när L kom hem, men somnade dock inte. Käka, slappa. Hamnade till sist framför tv:n. Vi tittade på CSI ich när det var slut kunde jag inte låta bli att kika lite på Alien 3. Alltså, den är nästan min favorit av de allesammans. Och vet ni, hittade en box med samtliga Alien-, Predator-, Alien VS Predator filmer för 12 £. Jag måste nog fan investera i det alltså. Kan nog inte förlåta mig själv annars... Nåja, kom i säng runt 1, 2 nånting den natten. Fast då lyssnade jag på musik istället. Stände ner allt 04.00 AM. Så idag har jag faktiskt haft pyjamasdag exakt hela dagen. För en gångs skull. Var barnvakt samtidigt i stort sett hela dagen när L var hos frisören. Länge. Jag var trött, seg, omotiverad och faktiskt även lite sur. Vilket inte händer så hemskt ofta. Kändes som att jag råkat förlägga mitt tålamod för dagen. Nåja, varma mackor och pannkakor blev det iaf på min meny ikväll. Goda pankisar. Andra gången jag äter pannkakor på 8 månader. Det ni.
Nåja, så nu under kvällen poppade vi popcorn och tittade på The Rock. Det är något som är alldeles för likt mellan musiken i den här filmen och Pirates Of The Caribbean. Jag lovar, skumigt värre. The Rock är för övrigt en go film. Jag vill se Exorcisten. Och Monsters INC. Och Herkules. Och District 9. Alldeles för mycket att se.

Så nä, nu sitter man visst här igen alltså. Får la se när man släcker lampan nu då. Ska iväg på nåt out-let center imorrn och shoppa lite. Det blir la bra.

Annars så börjar saker och ting knyta ihop sig, mailade studievägledare idag, har kollat CAE examsdatum och plats, ska bara in och boka plats med men det är sjukt svårt att få tid till det. Ska också be L om hjälp och köpa biljett till RockStar Taste Of Chaos. Goa band där då, Glasgow 11 December, en lördag. Så weekend i Glasgow i slutet där blir inte oönskat. Har inget emot att åka iväg på't själv, men sällskap hade inte vart fel.

Anyway, I feel weird. Sure it will go off eventually though.

Sen ses vi ju rätt snart med, jag saknar er gott folk. Men livet är fint och man har lika lite koll som förrut.


Alltså jag är ju så grymt tattoosugen, men ju mer jag tecknar ihop prylar, desto mer osäker blir jag. Störigt.


Va? Liksom, vete fan alltså om jag skulle kunna leva med det där. Kanske inte är rätt ord ens. Ah får, man kanske ska börja lätt så man kommer in på rätt frekvens.

Jaja. Finns väl inte mycket mer att skriva. Tiden går så sjukt fort, hur ska man ha råd och hinna med allt liksom`? Ska börja planera julklappar nu dessutom. Det blir knivigt.
Fast jag känner mig rätt pepp på saker och ting, inga steg bakåt iaf. To infinity and beyond. Nu vill jag se Toy Story med.

"Lycka och välgång"


Åh, och Ben & Jerry's Phish Food var inte så smaskens, hade de skippat marshmallowsen så hade det vart kalas, guess that's the whole point with it though.
Åh gnu att jag jobbat alldeles för mycket den här veckan.

There Are Times

Hej igen. Åhå.

Igår hade jag världens flummigaste känsla. Man var glad på nåt skumt vänster. Som om man var kär, fast liksom... Inte, för hur va? Märkligt, men bra kändes det åtminstone. Jag och lilltrasan hade en tämligen intressant diskussion om saken. Hah.

Såg ju Scott Pilgrim VS The World. Lagom geeky, nej den var ball. Skojigt.

Sicken slappehelg annars, tillbaka till allvaret nu då. Eller nåt.

Tog upp min plan igår, för jag har en plan. Och den har varat i typ en vecka nu så det finns goda framtidsutsikter här. Nejmen.

It's finally settled. Jag kommer tillbaka till Sverige i jul, jag vet säkert att jag kommer stanna i ett halvår minst. Det har jag kommit överens med mig själv om. Därefter är det fortfarande oklart.
Så ja, lite mer än 3 månader kvar då. Men det känns som ett bra val.
Sista tiden nu kommer jag då koncentrera mig på att ha skoj och få gjort CAE examen mm.

Håller på att kika på kurser inför våren, hade nog varit bra att studera lite granna.

Vi ses snart igen!

Think Right.

Slut på tonåren nu då, det var ju roligt.

Hade faktiskt en jättefin dag igår! Efter en härligt kalldusch (changing the boiler-day 2) fick jag rusat till dörren där tre folk stod och bankade som tokiga! Sång och dekorationer möttes jag av. Och så fick man en jättemysig födelsedagsfrukost :)

P tog A till dagis så medans hon var där förberedde jag och färgade marsipanen för tåertann. Sen damsög jag det mesta av nedervåningen. Och städade min toa. Och lyssnade på musik.
I födelsedagspresent fick av lilla familjen: Muse - Black Holes and Revelations, Gladiator, District 9. Plus ett fetepresentkort som gäller i de flesta stora bokbutikerna i UK.

Efter följde Ahämtning, lunch (P's tuna sandwiches <3) och sen blev det baka av. A skulle ha hjälpt mig, men hon var lite kinkig och lyssnade inte så värst tillräkligt. Stod hela eftermiddagen kändes det som med den där jäkla kakan. Fick göra två omgångar med vaniljsås. Den första blev för lös, för jag mitt pucko följde receptet på paketet, omgång nr två såg perfekt ut när jag rörde runt i mitten av tillagningstiden (körde det i micron). När tiden var slut befann sig halva geggan utanför skålen. Det lilla jag lyckades skrapa ihop från själva skålen räckte precis till kakan, efter att jag spätt ut den med mjölk... Gegga.

Tårtan blev klar. Jag städade runt i köket, satte A framför tv:n och började så småningom med köttbullarna! Ohyes, de smakade precis som lilla mammas. Så GLAD blev jag.  L blev chef över potatis och sås. Svinbra säger jag.



Härlig dag. Och jag hade favoritväder hela dagen lång! Värme (alltså inte för varmt och inte för kallt) + duggregn + sol + ösregn + molnigt + regn från sidan + nätt lodrätt regn + feteregn. Fint.

Veckan i övrigt har gått fort till. Vart helt off på tisdagen efter AT. Men det var bra. På onsdagen gick jag och A till Caféet med G och T. Trevlans.

På torsdagen tog mig upp till Edinburgh för att gå på ett meet-up, ny grupp: Personal growth and development group. Vi var väl en fem pers och satt på Spoons (en restaurang på andra våningen som jag valat besöka hur länge som helst!) och satt och snacka en två timmar. Jättehärlig grupp och vi hade jätteintressanta diskussioner. Jag mådde så bra när jag åkte därifrån.

Den här veckan har faktiskt varit riktigt bra, jag fick dock ett hemskt huvudbry på tisdagskvällen, men då ringde jag mams, papps och sis. De fick mig på rätt spår igen. Thank goodness.

Idag känner jag mig rätt slö, hade väl en storslagna planer. Men hittils har jag inte gjort övermycket, har fyllt i min volontär application för SPCA, jag hoppas verkligen att de hittar något åt mig under hösten. Det hade varit jätteroligt.
Ska in till Galashiels i eftermiddag, måste göra något ska jag ska gå på bio och se Scott Pilgrim VS The World eller vad det nu är. Tror jag blir bra.

Från och med nu går jag på känsla, gör vad jag känner för, vad jag vill och struntar blankt i andra knastomtar som kan tänkas ha någon åsikt.

Och svenska ekologiska digestive slår övriga med hästlängder.
Jäklar egentligen, den här veckan har jag kommit ihåg hur många detaljer som helst ifrån hemma, innan i livet. Nu har jag glömt dem igen, men småsaker som man inte riktigt tänkt på. Sen har jag också drömt om människor jag känner och tycker om.

Förresten Sannii!!! Iain var i Sverige för ett tag sen, han försökte sms:a dig men det gick inte, fel nr kanske? Annars var han nöjd med sin visit.


Åh, utan att säga för mycket, men en liten tanke om saken i fråga från läsare skulle uppskattas.


Jag vet faktiskt inte riktigt om jag ska vara ärlig, båda är väl lite sisådär. Kommer fortsätta skissa. Aja får se.

Ja September kommer gå undan, har inga megastoraplaner. Tar det väl som det kommer antar jag.

Hursom, jag har lite datum som jag redan skickat ut via sms, jag har inte fått svar från alla, men dessa datum är de enda jag kan bistå med tyvärr.

Svalöfsbrudarna - vi ses lördagen den 2 Oktober.

Fritsan och Lajsan - vi ses fredagen den 1 Oktober.

Det är bara så att jag har dagar spikade med er liksom, så att ni vet. Hoppas ni läser det hära med då (;

Hursom helst. Man kan ju inte veta allt här i Världen.

Cheerios !


If You Want Some Shelter From The Rain


Gudars vilken helg alltså. Alton Towers var fan lajbans. Nu ska jag försöka hålla mig kort då jag inte har så mycket tid här. Bussen kom inte på lördagmorgonen så L var vänlig och körde mig till Newton Grange där Adele hämtade mig, vi körde till Vicky och därifrån tog vi allesammans taxi till Waverly. Tog tåget ner till Stoke On Trent, käkade middag på hotellet på kvällen och därefter blev det utgång för mig, Adele och Stacy, det var skitskoj. Rätt bra uteliv för detta lilla ställe som man aldrig hört talas om tidigare.

Söndagen - Alton Towers!! Fy för så roligt säger jag bara. ÅKte alla de stora "läskiga" grejerna. Oblivion var lätt bäst, försvann lodrätt rätt ner i en tunnel, vara inte så länge fy så bra. Air, Nemesis och 13 var grymma de med. Asball.
Tillbaka till hotellet på kväll, till slut efter dryga oförskämda diskussioner med taxichaffisen. Jäkla höna.
Vi gick ut och käka på Italiensk restaurang på kvällen och sen blev det tidigt i säng. Tog tåget tillbaka till Edinburgh på måndagen. Tog tillfället i akt att gå och kolla runt lite i huvudstaden, skulle ta ut pengar för detta ändamål och upptäckte oturligt nog att jag lämnat kortet hemma. Jag kom nätt och jämt hem, turligt nog var busschaffisen så schysst att han lät mig komma undan med minus 80 pence. Usch så hemskt...

Kom hem till ett tomt hus och var helt köttfärs. Så har tagit det lugnt de sista dagarna. P's föräldrar var här med men de åkte igår då.

Jag har varit ännu mer paranoid den här veckan och allt har liksom känts jobbigt. Som en mardröm man aldrig vaknar ifrån. Ah, det är massa som går runt i huvudet på mig, vilket ni nog redan vet.. Men hursom, ringe hem igår och fick pratat med pappus, mammsen och lillasysteryster. Så nu känns det mycket bättre, så det hoppas vi håller i sig.
Annars så tycker jag att det ska bli svinmysigt att komma hemom en sväng.

Igår åskade det. Lite fränt och sällsynt för att vara här vill jag påstå.

Så ja, B-day för egen del blir på fredag då, yikes... Jag ska laga köttbullar sås och potatis, sen ska jag baka princesstårta. Så, en svensk födelsedag blir det då tror jag.

Ska nog gå på ett meet-up möte imorrn, verkar riktigt intressant! Återkommer efter hand vad det handlade om, om jag går vill säga. Men vill vill jag.

Anna och jag har det chill annars.

Åh vad jag älskar min lilla familj :*

Så nu släpper jag taget lite, samtidigt som jag ska klara upp en del saker. För så här är det, så här gör jag, det är mitt val och den som har åsikter om saken kan stoppa.. eller göra något annat, för jag SKITER i vilket. Jag är tje på det nu och kan inte bry mig mindre.

Tiden går ju undan och jag har ett storslaget och spännande liv framför mig. Så detså.

May the force be with you my fellows, and don't hold back on anything you like/need/want (read: chocolate...), In the name of the force of course. Hare fett, oh juste - lite bilder på det med. Du vet, man kan ju vara lite kreatvi ibland.


Feeling Pulled From Left To Right

September, dag 1. Jag gillar september starkt. Förjäkla bra månad.

Ja vad finns nu att säga.

Vaknade seg och dryg på måndagen men åkte in till Edinburgh ändå. Ville inte banga lunchen! Försökte också hitta åtminstone en utav två filmer som jag skulle vilja ge till P i födelsedagspresent, tro att jag hittade det heller? I Edinburgh, var inne på fyra olika ställen som säljer sån här skit och tro tusan att ingen av dem hade de förbannade dvd:erna! Typiskt. Jaja, köpte ett presentkort på Lush åt Adele i b-day present.
Mötte upp med Adele och Kirsty och vi gick till Jimmy Chung och deras lunchbuffé. Vandrade hem till Kirsty, tog väl nån timma och drog hemåt strax efter där.
Lilla familjen kom senare på kvällen där efter en trevlig helg i London.

Tisdagen var jättefin, man blev t.o.m. påmind om sommaren. Vi var ute hela dagen, spenderade cirkus två timmar på lekplatsen. Plus att vi hade lunch ute. Riktigt härlig dag, var riktigt nöjd faktiskt.

Såg Good Will Hunting igår faktiskt, den var ju riktigt bra.

Idag har jag till slut fått tag på SPCA, de sade att de inte hade några volunteer vacancies men de skulle skicka mig en application form i vilket fall. Sen mejlade jag också Dobbies Butterfly World för att se om de tar emot volontärer, får se vad de säger om saken. Annars kanske man ska köra på nån kvällskurs nu i höst. Får ju hitte på något.

Veckan i övrigt ser rätt lugn ut. Ska laga pizza imorrn, eller nån dag den här veckan. Fast på lördag blir det åka av, jag drar med Adele och tjejgänget till Alton Towers. Avfärd tidigt på lördagen, hem igen på måndagen. Det ska bli så jäkla roligt.

Sen händer väl inte så mycket därefter. Tiden flyger, vad kan man säga.

Vågar inte träna något nu heller förrän förkylningen lagt sig. Jag funderar också lite över hur mina sovvanor kan ändra sig som de göra, utan att jag gör något vill säga. Menmen.

Igår kändes allt jättebra, det var en riktigt bra dag. Var lite fundersam över helgen där, men det kunde jag ta itu med, så det känns mycket bättre nu.

Man lär sig efterhand och jag fått mycket mer insikt i diverse grejer, så nu förstår jag mig själv en aning mer. En sak jag kommit fram till: Tala aldrig om långt i förväg om vad jag har planer eller idéer. Vänta till sista minuten.
För jag kan inte hålla en tanke/känsla/idé/whatever överlänge. It will change. Everything will always change.

Så, 2011 får stå i dimma för stunden.

En annan tanke som slagit mig är att det i slutändan inte är det viktigaste var man befinner sig, utan vem man befinner sig med. Platser kan inte ersätta människor.
Lite djupt detta. På tok för mycket tjaffs för den här tiden på dygnet egentligen. Men struntsamma.

Ja, vad är det nu, en tjugoåtta månvarv kvar till vi kan mötas öga mot öga igen. Det tycker jag ska bli lite skoj.

Ta hand om er

RSS 2.0