Should not be here.

Alltså. Jag är rätt studiemotiverad, jag sitter dagarna i ända för att fullfölja arbeten så att jag kan pricka av saker på min lista, en efter en. Jag gör saker i tid och jag gör det bra, oavsett hur många timmar jag lägger ner, så gör jag det okej. Jag knarkar studier. Men! Ibland är det svårt att stå emot vissa frestelser... Ibland faller man undan så brutalt eller sniket att det inte finns mycket att göra åt det.
Jag arbetar med en uppsats i Svenska C. Tankarna på arbetet var 100 gånger jobbigare än hur det egentligen förefaller sig. Och nu sitter jag här, helt motiverad och engagerad (har skrivit en halv sida på hela dagen) men faller ändå ifrån. BUTWHY?
Because: Ämnet jag skriver om är så brutalt intressant och jag vill (och gör...) bara spåna in på sidospår och lära mig allt som finns att veta, engagera mig, bygga om mitt liv o.s.v. Min frågeställning är: Vad görs för att motverka illegal handel med hotade djur? Jag var tvungen att begränsa mig, så det fick bli lite sådär. Man kan inte riktigt få ro till att skriva för en sak leder till annan. Det är därför jag luskat på nätet den senaste timmen efter bloggar om djur, natur och veggo-folk. Åh jag vill också vara med. Jag fattar ju hur saker och ting ligger till. Hur i jäkelskapens namn har jag inte lyckats bli mer praktisk då?
Men det ska ändras på. Hemma får det bli ett mellanting (flyttar dock förhoppningsvis till hösten, då ska Greger få se!) men ute i den stora världen finns det massor jag kan göra! Och skall. Jag har varit beslutsam länge och ju mer jag läser, desto mer bombsäker blir jag. Juste, BOMBSÄKER.

Så den här bloggen kommer utvecklas och röra ännu fler grejer.

Men som sagt, jag har varit så sugen på att blogga så det fick minsann bli så. Kanske studieproduktivititen återvänder nu...
Men innan jag drar vill jag bara förmedla följande saker:

Jag hur kroppens matspjälkningssystem fungerar. Från munhåla till ändtarm. Det lärde vi oss minsann inte i Svalöv, eller?

Jag har funnit vägen tillbaka till Rammstein. Haha, I löve them.
http://www.youtube.com/watch?v=EGYRXMC624U
Finns by the way en ocensurerad version om du googlar, minns ej sidan.

Jag vill nu anmäla mig till den här kursen:
http://www.folkhogskola.nu/Sok-kurser/Skane-lan/Kvarnby-folkhogskola/Kurser/2011VT/Djurratt/
Men jag är fan pank så det får väl vänta tills nästa penga-trill-in.

Önskar att en Karlstad-bo kunde vara i Skåne oftare. Eller nåt. Och bli lite flitigare på att höra av sig. Jag önskar nog en hel stor jävla del med den här människan. Allt i sinom tid dock, vad det nu är som kommer ske.

För övrigt letar jag jobb, hade velat jobba på dagis i sommar. Så det ska försöka fixas. Fan, det är mycket jag vill. Har något ett jobb till mig, please let me know :)

Äuhm. Var det något annat? Kanske man börjar skriva mer? Ellerellereller? Nja, vete fan. Återstår att se.

Det får la räcka för den här gången då.

Over and spout.


RSS 2.0